Bork POS Platform

Het ultrasnelle POS platform dat je niet plat krijgt.

De 5 voordelen van het Bork POS platform


Op maat gebouwd

Je krijgt een volledig op maat gemaakt systeem dat is ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het is een complete oplossing voor je hele onderneming.

Ondersteuning 24/7

Ondersteuning is 24 uur per dag beschikbaar met ervaren medewerkers die altijd voor jou klaar staan om ervoor te zorgen dat je POS-oplossing naar optimaal functioneert.

Flexibel

Onze oplossingen zijn gemakkelijk schaalbaar. Wij groeien met jou mee. Naarmate jij meer medewerkers of vestigingen krijgt gebruik je steeds meer van onze apps.

Gebruikersvriendelijk

Eenvoudig te gebruiken zonder technische kennis; het is eenvoudig om menu’s, artikelen, menukaarten, enz. met slechts een paar klikken te updaten.

Cloud

Een webservice waar je toegang hebt tot relevante gegevens van je bedrijf.  Hier maak je je eigen rapporten en zie je real-time verkoopcijfers.

Meer over onze POS oplossing


POS-systeem

Onze POS-oplossing is gebouwd om al het kasbeheer te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Het is een systeem dat op maat is gemaakt voor jouw bedrijf, een oplossing die zowel gemakkelijk te leren als snel te gebruiken is, elke dag opnieuw.

Onze internationale software wordt dagelijks door meer dan 140.000 mensen gebruikt. Uniek is dat onze POS-oplossing volledig Offline doorwerkt en multi-platform is. Je kunt onze software gebruiken op Windows, iOS en Android.

Barautomatisering

Bork heeft een systeem voor dranken geïntegreerd in hetzelfde uitgebreide POS-platform. De Barautomatisering biedt overzicht voor zowel volumeregeling als portionering.

Betaalterminals

In samenwerking met nationale en internationale leveranciers kunnen we de snelste en meest complete betaalterminals aanbieden, die allemaal volledig zijn geïntegreerd in ons POS-systeem en voldoen aan alle beveiligings- en betalingsvereisten. We ondersteunen ATOS, CCV en Adyen. Ook Tikkie, Ideal en Payconiq betalingen zijn in ons systeem geïntegreerd.

Aanvullende diensten

We bieden verschillende aanvullende nuttige diensten die volledig kunnen worden geïntegreerd met ons kassasysteem, zoals boekhoudsystemen, facturering, personeelsbezetting en hotelreserveringen. En koppelingen met diverse andere pakketten zie ADDONS voor meer samenwerkingen