Bork Kitchen Platform

Het ConnectSmart® Kitchen Platform is technology-wereldleider in keuken-automatisering. Gebruik Bork om jouw keuken te verbeteren via uitgekiende timing over meerdere schermen.

Een keukensysteem dat voor jou werkt.

Een restaurant heeft als doelstellingen:

  • het serveren van kwaliteit voor haar gasten
  • het creëren van een geweldige beleving

Bork heeft  een flexibele oplossing voor je keuken die je helpt deze doelen te verwezenlijken. Onze keukenoplossing past zich snel en gemakkelijk aan elke restaurant-omgeving aan en biedt ondersteuning voor keukens met keukenschermen, programmeerbare bereidingstijden en toegang tot realtime productie-informatie. Deze krachtige hulpmiddelen en mogelijkheden om volledig op maat in te richten, maken deze oplossing ideaal voor jouw bedrijf.

Verbeter Tickettijden

Gebruik ConnectSmart® Kitchen om je  tickettijden te verminderen en de efficiëntie verbeteren. Snelle bereidingstijden zijn essentieel bij het bieden van een tevreden diner-ervaring, dus elimineer lange tickettijden voor blijere gasten.

  • Op maat gemaakte routing en timing, die ervoor zorgen dat voedsel op het juiste moment wordt klaargemaakt, wat resulteert in een betere gastervaring met minder miscommunicatie.
  • Aangepaste routeringsopties, die het tempo van de keuken verbeteren door ervoor te zorgen dat elk station zich alleen hoeft te concentreren op wat hij moet bereiden
  • Activity Levels; Gebruik een geheel andere instelling van de keuken afhankelijk van de drukte/ Dit stelt de gebruiker in staat stellen om verschillende weergaven en routeringsconfiguraties in te stellen, en on-the-fly kunnen schakelen om tegemoet te komen aan verschillende personeels- en volumeniveaus

Verbeter Food Quality

De Ticketbereiding loopt via een ingenieus schema. Customized options zijn ingesteld om elke order die in de keuken komt te beheren. De te maken gerechten worden druppelsgewijs in de keuken verdeeld op de juiste werkplek, zodat elk prepstation efficiënt werkt.

Bork ConnectSmart® Kitchen maakt het eenvoudig om de voedselkwaliteit van je restaurant te verbeteren door gebruik te maken van functies zoals menu-coursing en configureerbare tijdvertraagde routing. Maak indruk op gasten met voedsel dat altijd op de juiste temperatuur komt en met de juiste instructies.

Krijg inzicht

De datatools van ConnectSmart® Kitchen bieden informatie voor je keuken en de runners om je restaurant soepel te laten functioneren. Het management kan ook gegevens vastleggen om beslissingen gemakkelijker te maken.

Met de ingebouwde keukenanalyses kun je dashboards maken met meer dan 20 verschillende ingebouwde meetwaarden, samen met aangepaste, door de gebruiker gedefinieerde statistieken voor elke weergave of elk station. De dashboards kunnen overal op elk scherm worden geplaatst, zodat je ervoor kunt zorgen dat de voedselproductie en -snelheid overeenstemmen met jouw normen. Bork ConnectSmart® Kitchen verzamelt deze gegevens en slaat zowel lokaal als in de cloud op, zodat de historische informatie voor jou beschikbaar is om de efficiëntie en de prestaties van je keuken te evalueren, waar je ook bent.

ConnectSmart Suite of Products: digital Kitchen software and Hardware.